Tinget 2018 ble gjennomført søndag 06. mai på Olympiatoppen. Marit Roland fra NIFs sentralstyre holdt hilsningstale med fokus på anlegg og modernisering. Forbundet mottok sertifikat som Rent Forbund fra Antidoping Norge v/Linda Olsen. Vi retter en stor takk til Linda Olsen samt forbundets antidoping gruppe som består av John Eriksen, Melanie Moore og Stein Gabrielsen for å ha sikret sertifikatet innen planlagt tid.

Protokoll Tinget 2018

Forbundsstyret hadde gleden av å dele ut to æresmedaljer, vi gratulerer
Brian Phillips Moss SK
Asbjørn Strømsvåg Søm SK

Etter valget består NSqF styret av følgende personer, alle representanter fra forskjellige klubber og med dekning fra øst, vest og nord i landet. Vi gratulerer.

President: Otto Kalvø, Lysaker SK
Visepresident: Frode Dorp, Mosjøen SK
Styremedlemmer: Brian Phillips Moss SK
Laila Grodås Østerhus Hafrsfjord SK
Vibeke Wiig, Oslo SK
Varamedlemmer: Marianne Hylland, Bærum SK
Karoline Hegbom, Vangen SK

Styrets forslag til valgkomite ble applaudert, vi gratulerer.

Leder: Stein Gabrielsen, Oslo SK
Medlemmer: Melanie Moore, Lysaker SK
Vegard Fjellgaard, Lovund SK
Varamedlem: Nils Kristian Bø, Bærum SK

Vi takker årets deltakere for stort engasjement og hyller frivilligheten

Tinget 2018 vil bli avholdt på Olympiatoppen søndag 06. mai kl 12 – 17.

Innkalling til Tinget 2018

Vedlagt finner dere innkallelse til årets Ting. Det er lagt til søndag 06. mai på Olympiatoppen.  Målet vårt er at vår idrett skal bli en olympisk idrett derfor ønsker vi å legge Tinget dit og ha en omvisning på senteret. Det vil bli servert lunch.

Siste frist for påmelding til Tinget samt å foreslå saker til Tinget er søndag 08. april. Merk datoen. Har dere forslag til kandidat til hederspris gjelder samme dato.

Forbundet har stort fokus på kostnader. Vi ber derfor tilreisende klubber bestille billetter nå selv om dere ikke vet hvem som reiser. Bruker dere f.eks SAS sportsreiser kan dere endre navn på billetten inntil 1 time før avgang. Gå inn på denne linken https://classic.sas.no/tilbud-og-priser/priser/sport1/bestill-sportsreise/ og scroll ned til Norges Squashforbund. Dette er samme helg som Holmenkollstafetten derfor ber vi dere bestille billetter nå. Flybillettene blir refundert.

Ved ankomst Gardermoen kjøper man billett via RUTER APP: 4 soner, dagbillett. Toget tar 3 minutt lenger enn flytoget inn til Oslo Sentralstasjon hvor man bytter til bane 5 Ringen som går opp til Sognsvann, samme billett. Vi unngår flytoget som har dobbel pris.

En natt på hotell vil også bli refundert for de som har behov for det på grunn av lang reise, vi har avtale med Hotell – tinget

Protokoll:

2017 (Ekstraordinært ting)
2016
2014
2012
2010
2008