Velkommen til NM senior 2019 27.- 30. juni 2019

Generelt
Forbundsstyret besluttet etter en god prosess i organisasjonen å flytte NM senior til juni for å bli en del av NM-veka 2019. Det er NRK, NIF og Norsk Tipping som har eierskap til arrangementet og det vil gi oss en storartet mulighet til å få vist frem vår flotte, sunne sport som kan spilles på tvers av generasjoner livet ut.

Under NM veka 2019 skal det kåres norgesmestre i hele 38 idretter, vi er en del av et stort arrangement. Det krever en viss smidighet og samarbeid idrettene imellom. Vi spiller innledende kamper på Toppform Sola og kvart- semi- og finaler i glassbanen i Geoparken i Stavanger sentrum. Her vil vi også ha junioraktiviteter, invitere til prøvespill og showkamper.

Bankett
Årets NM-bankett blir arrangert på Scandic Stavanger City lørdag 29. juli. Banketten starter kl. 19.30 med aperitif. Det vil bli servert en tre-retters meny. Mineralvann og andre drikkevarer betales separat. Bonger kan kjøpes ved ankomst.
Påmelding til vibeke.squash@gmail.com innen 14.06.19. Pris 400,-/pers.

Vi anbefaler at du melder deg på og bestiller hotell/reise straks, det blir liv or røre og mye folk i Stavanger denne uken og vi skal bidra.

Se praktisk informasjon om fly, transport og reiseruter her

Velkommen!