Ny webredaktør

Vi har fått ny webredaktør, Daniel Hilde, velkommen til deg. Samtidig vil vi takke avtroppende redaktør Alice C. Boyd for fremragende innsats med forbedring av web og raske respons med å oppdatere weben til glede for alle medlemmer og øvrige squashspillere.

Facebook

Som de fleste av dere kjenner til eksisterer det i tillegg til forbundets offisielle Facebook-konto to grupper «Squash for alle» og «Squash junior» med Vibeke Wiig som administrator. Her oppfordrer vi alle til å bli medlemmer. Alle klubber og andre kan legge inn aktivitet for å nå ut til alle som driver med vår flotte sport. Link til til begge gruppene ligger på forsiden på forbundets web under «Viktige linker» på forsiden av https://squash.no/

Kurs

Vi setter opp dommerkurs torsdag 08. november kl 17.-20. og trenerkurs lørdag 08. november kl 09.-18. sannsynligvis på Lysaker eller Myrens. Påmelding og all informasjon finner dere på min idrett https://mi.nif.no/ logg inn eller lag ny bruker, trykk påmelding, trykk kurs og søk etter «Squash Trener» 1 eller «Squash Dommerkurs» og meld deg på. Vi må ha minst 6 person for å gjennomføre trenerkurset ved Matt McFahn.