NM SR 2019 starter torsdag 27.juni kl 18.00 med finaledag søndag 30. juni. Dette er nå bekreftet fra NRK/NIF.

Turneringsleder for NM SR 2019 er Vibeke Wiig som med sin IT bakgrunn gjennom 25 år og medutvikler av Rankedin samt solide turneringsledererfaring vil være en utmerket leder for NM for å møte standarden som NRK setter for levering av resultater, it løsninger og løpende kontakt mot NRK for optimale fleksible løsninger. Hun har med seg leder for turneringskomiteen Lars Erik Jakobsen samt Brian Phillips, medlem av forbundsstyret, et utmerket team som sammen med andre ildsjeler har alle gode forutsetninger for å skape et topp NM SR 2019.

De vil nå styrke gruppen og som tidligere kommunisert knytte til seg personer som ønsker å bidra til å lage et topp NM for våre spillere og squash Norge. De vil ha behov for ulik kompetanse, både lokalt og sentralt og er i løpende kontakt med ressurser og ønsker lokal bistand.

Forbundet kommuniserte i september at en prosjektgruppe sentralt er opprettet og at målet er å få vist frem sporten vår på spektakulært vis og at det er mye jobb som skal gjøres.

Som nevnt er glassbane i sentrum målet og utfordringen. Ta en titt på vedlagte bilde, et illustrasjonsbilde. Tenk dere en glassbane med tribuner samt andre idretter. Hvilke fantastiske muligheter vi får til å vise oss frem og planen er å arrangere kvart- semi- og finalekamper her, øvrige kamper på Toppform Sola. Vi gleder oss stort.