Vi i Norges Squashforbund er veldig glad for å kunne informere dere om at vi i dag har inngått et samarbeid med Craft Teamwear NOR.

Generalsekretær Tord Bakke Arvesen sier: «For oss er merkevaren Craft assosiert med kvalitet, funksjonalitet og pent design og det har vært viktig for oss når vi skal finne en ny langsiktig partner at klærne har høy kvalitet, er behagelige og funksjonelle til å møte våre krav som en rask og smidig idrett . Vi kan være stolte av å se våre landslagsspillere kjempe i den nye landslagsdrakta.
Vi er spesielt glade for at denne avtalen gir våre klubber gunstige betingelser når de bestiller sine nye klubbdrakter i tiden fremover.
Craft har også vist stor interesse for å tilrettelegge slik at vi kan tilby våre unge spillere i regionsaktivitetene en klespakke, og det er vi veldig glade for. Det viser at de, på samme måte som oss ser hele bredden av utøvere og ønsker å gi best mulig rammebetingelser og opplevelser også for dem.»
Det var et enkelt valg for Craft å inngå en avtale med Squashforbundet: «Det er alltid hyggelig å bli kontaktet av et idrettsforbund, og vi er stolte av at Squashforbundet nå skal ikle seg Craft Teamwear. Sammen har vi plukket ut en ideell kolleksjon for den aktive Squashspiller både i kamp, på trening og på reise. Vår lagerførte Racketsportkolleksjon passer perfekt til formålet.
Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid» sier klubbansvarlig Christopher Fevang i Craft.