Salming Norge AS har inngått et samarbeid med Squashbutikken for distribusjon og markedsføringen av Salming squashprodukter i Norge.

Ståle Eikeri, Squashbutikken, Atle Wallin, Salming og Stig Olsen, Squashbutikken er alle godt fornøyde med avtalen de har inngått for å få Salming ut til nye og eksisterende Squashkunder.

Salming har avtale med Norges Squashforbund, samt flere toppspillere med norgesmesteren i 2017, Sindre Roaldsøy i spissen. Internasjonalt har Salming avtale med PSA og Squash Skills i tillegg til stadig flere spillere i verdenstoppen. Salming kom inn i squashmarkedet med sine populære inndoor sko, men er nå en fullsortiments leverandør til sporten med racketer, sko, tekstiler, grep og strenger.

«Jeg har vært i Squashmiljøet i mange år, og har god kjennskap til både sentrene, butikkene og utøverne. Når Salming inntok sporten for noen år siden ble jeg veldig fasinert av både design og kvalitet. Salming ble fort ett friskt pust i miljøet, og jeg gleder meg til å jobbe med produktene deres. De har produkter som passer alle spillere, både herrer, damer og til de yngre. At de fortsetter å imponere med sitt flotte og innovative design gjør at stadig flere spillere «oppdager» varemerket. Vi i Squashbutikken ser virkelig frem til å fronte Salming mot Squashmiljøet»

Stig Olsen, Squashbutikken

«Samarbeidet med Squashbutikken vil hjelpe oss å nå flere utøvere og squash sentere. De er veldig aktive i miljøet og vil ta Salming til ett nytt nivå innenfor squashmiljøet. Vi har på få år etablert oss som ett av de største varemerkene i squash både i Norge og internasjonalt. Dette samarbeidet vil hjelpe oss til å ta enda ett nytt skritt og ikke minst gi våre ambassadører og kunder riktig oppfølging og veil ledning. Vi ønsker å ta en enda større posisjon i squashmarkedet, noe denne avtalen med Squashbutikken vil hjelpe oss med.»

Atle Wallin, Salming Norge AS

Salming Norge AS har sitt hovedkontor og lager i Sarpsborg. Salming er ett nordisk varemerke innenfor sine hovedkategorier; håndball, squash, running og innebandy. I Norge selges Salming produkter gjennom sportskjeder som Gresvig, Sport 1, Stadion og XXL. I tillegg til frittstående sportsbutikker og spesialbutikker som Norsk Bandysport og Squashbutikken. Salming har også salg gjennom sin egen Salming Store i Sarpsborg og sin webshop www.salming.com

Salming har forbundsavtaler med Norges Bandyforbund og Norges Squashforbund, samt flere eliteutøvere og lag innenfor alle Salming sine kategorier.