Norges Squashforbund er i utvikling. Siden april har vi arbeidet mye med organisasjonsutviklingen vi står ovenfor for å skape ytterligere vekst. Derfor lyste vi tidligere i høst ut stillingen som utviklings- og organisasjonskonsulent, en svært viktig rolle for forbundet. Vi har mottatt over 80 søknader og hatt svært kvalifiserte søkere å velge mellom.

I dag har Charlotte Rendalsvik akseptert den tilbudte stillingen. Hun vil starte opp 1.November og blir et svært positivt bidrag til forbundet. Charlotte har en bred og sammensatt bakgrunn. Hun er utdannet både innenfor sport management, samt organisasjon og ledelse ved Høgskolen i Innlandet. Hun har arbeidserfaring fra KLP, Statens Vegvesen, AlpinCo og EventPartner for å nevne noe. Erfaringen spenner seg fra praktisk event-gjennomføring, arbeid med arrangementsstrategi, saksbehandling og konsulentarbeid i bank, forsikring og pensjon. Charlotte har også mye frivillig erfaring blant annet fra Røde kors, WC Holmenkollen og sitt lokale idrettslag.

Vi er heldige som får henne på laget og som har muligheten til å utvide organisasjonen i en ellers vanskelig tid. Vi gleder oss til å fortsette arbeidet med å utvikle organisasjonen, klubber og spillere og ønsker Charlotte velkommen til Squash-familien.